Dagligdagen
Det er min erfaring, at børn sætter stor pris på faste rutiner, så de ved hvad dagligdagen bringer. Vi starter stille og roligt om morgenen, hvor børnene kommer på forskellige tidspunkter. Nogle skal have morgenmad, andre har spist hjemmefra. 
Fra morgenstunden hygger vi ofte med f.eks. puslespil, lego, togbane, vendespil, kigger i bøger, eller andre ting, som børnene synes er hyggelige, og som de selv vælger. Her får alle lov til at vågne og “komme stille og roligt til sig selv”.

Ud hver dag
Ved 9-tiden spiser vi formiddagsmad, og herefter skal vi ud i den friske luft. Jeg ser helst, at børnene kommer ud hver dag. Det er sundt og godt,  når bare de har tøjet til det. 
En regnvejrsdag kan være lige så sjov og lærerig som en solskinsdag. Vi går gerne ture. Det kan f.eks. være i anlægget, hvor vi fodrer ænderne, en tur på legeplads, til stranden eller måske bare en tur ud i det blå, hvor vi taler om ting der fascinerer børnene. Det kan være alt fra blomster, fugle, snegle og hunde til biler og busser.  Andre gange går vi på bibliotektet, hvor vi benytter os af deres legerum, samt låner bøger og musik. Ofte leger vi også bare ude i haven på Smedegade, hvor der er små kørertøjer, klatrestativ, legehus, sandkasse osv.

Tid til middagssøvn
Omkring kl.11 er det tid til middagsmad. Herefter skal alle pusles og puttes til middagslur. 
Mellem kl.12 og 12.30 plejer alle børnene at være puttet. Op ad eftermiddagen står børnene op på forskellige tidspunkter, og her er der som oftest fri leg ind til eftermiddagsmaden, som kommer på bordet mellem kl.14 og 15. Så begynder forældrene så småt at komme 
ind ad døren og hente deres barn.

Kostpolitik:
Vi spiser almidelig sund og varieret kost. Til morgenmad tilbydes  f.eks. 
havregryn, grove boller, knækbrød, øllebrød eller havregrød. Formiddagsmaden består for det meste af frugt.
Middagsmaden er rugbrød med forskelligt pålæg og ofte lidt grønt til. Det sker også 
til tider, at vi får kylling, frikadeller eller andre “varme retter”. Til eftermiddag 
serveres frugt og/eller brød.

Ved særlige lejligheder (fødselsdage, jul, barnets sidste dag i dagplejen mm.) må 
vi godt få et stykke kage, lidt slik eller andet sødt til ganen. Ligesom der på 
meget varme sommerdage godt kan snige sig en sodavandsis ned.

Til Toppen