Jeg er godkendt af Struer kommune som privat pasningsordning. Jeg passer børn fra 24 uger og til børnehavealderen (2 år og 11 måneder). Jeg må passe op til 5 børn. Det 5. barn har jeg dog valgt, kun skal være i få måneder af gangen, f.eks når et barn står til at skulle i børnehave og et nyt barn skal ind, derved kan der være 2-3 mdr. med 5 børn. Struer kommune fører tilsyn med pasningsordningen.

Jeg “ansættes” og aflønnes af forældrene, som betaler mig det kommunale tilskud + egenbetaling hver måned. Kommunen yder søskenderabat til denne pasningsordning.
Der er ikke mulighed for friplads i det private system.

Opskrivning.

Påtænker I en plads her, kontakter I mig, så I kan komme på besøg, og se om det er noget for jer og jeres barn. Vi gennemgår kontrakten, som I får med hjem og kan tage stilling til stille og roligt derhjemme, hvis det er det I ønsker. Der skal også udfyldes en blanket til kommunen, så I kan modtage tilskuddet, den får I her hos mig, og jeg hjælper gerne med at udfylde den.

Ferie og fridage
Da jeg arbejder 48 timer i ugen optjener jeg (ligesom de kommunale dagplejere) ½ dags afspadsering pr. måned – altså 6 ekstra dage om året. Mine fridage og min ferie vil som oftest blive placeret i god tid, så alle kan nå at få arrangeret alternativ  pasning eller eventuelt selv holde fri. Min påtænkte ferieplan sendes til jer, så vi i fællesskab kan nå at lave den om, hvis der er nogle dage som viser sig helt umulige for jer som forældre.

Sygdom
Skulle det ske, at jeg bliver syg,  så skal I selv kunne finde pasning til jeres barn, medmindre der er andre private pasningsordninger i området, som har en ledig plads, og dermed kan tage et barn ind den pågældende dag.
                                                            
Medbring
Barnevogn, regnslag til barnevogn, dyne, pude, sutter, hjemmesko, mindst 1 sæt skiftetøj og strømper. Overtøj og fodtøj efter vejret.

*Husk: I skal som forældre selv medbringe specialkost,  f.eks. babygrød eller MME hvis barnet stadig får flaske.

Med i prisen er:

Til Toppen